PWR 8

Power Reformer

Dette er den klassiske reformer time, hvor du toner hele kroppen i et godt tempo til upbeat musik. Vi fokuserer på funktionel træning fra top til tå, med udgangspunkt i pilates principperne i et naturligt bevægelsesflow, som giver lidt sved på panden. Timen er for alle, og du går herfra med en følelse af styrke og velvære.

Book

PWR 8

Burn & Build

BURN&BUILD er et unikt træningskoncept, der styrker din krop og sundhed på en effektiv, intens og udfordrende måde. Timen er sammensat af korte cardio- og styrkeintervaller på henholdsvis løbebånd og gulvet, hvor træningen foregår med håndvægte, kettlebells og egen kropsvægt. Vi har designet denne træningsoplevelse for at kunne tilbyde en time, hvor du forbedrer dit hjerte-kar-system, styrker og opbygger dine muskler og knogler samt forbrænder en masse kalorier på én og samme tid. Vi anbefaler, at du træner i BURN&BUILD som supplement til din øvrige træning for at få en stærk og sund krop hele livet. Alle kan være med, uanset niveau, og uanset om du kan løbe eller ej. Det er altid muligt at bytte løbet ud med gang på intervallerne.

Button label

PWR 8

Yin Yoga

YIN YOGA er en meditativ, blid og dybdegående yogaform med fokus på åndedrættet. Tempoet er roligt og stillingerne udføres primært siddende og liggende. Du holder stillingerne i 3-5 minutter ad gangen, så kroppen får tid til at slippe spændinger og give efter. Intentionen er at komme dybt ned i din fysiske krop for at smidiggøre bindevævet. Arbejdet med bindevævet giver din krop mulighed for at restituere hurtigere og sundere og dermed skabe en bedre balance i din krop og sind. Når du giver dig selv lov til at komme dybt ned i kroppen, kan det påvirke din mentale tilstand positivt - sindet får en dejlig pause fra dagligdagen og travlhed. Sammen med vejrtrækningen vil YIN yogaens stillinger – og tiden i dem – reducere mængden af stresshormoner i kroppen. Alle kan deltage i denne time og du bedes medbringe dit eget håndklæde.

Button label

PWR 8

Power Yoga

POWER YOGA er bygget op omkring et dynamisk og intenst flow. Yogastillingerne guides i takt med åndedrættet og sammensættes til små sekvenser, og det foregår alt sammen i flydende bevægelser. Som udøver handler det om at give sig hen til yogastillingerne og lade kroppen bevæge sig i samspil med åndedrættet. Du glider fra stilling til stilling og bliver udfordret på både styrke, balance og koordination, ligesom du træner din koncentration og åndedræts bevidsthed. POWER YOGA øger din energi og modstandskraft og giver en oplevelse af indre ro og balance. Timen afrundes med stillinger, der får kroppen ned i tempo, og afsluttes med en guidet afspænding. Timen er for alle, og du bedes medbringe dit eget håndklæde

Button label

PWR 8

SOMA MOVE

SOMA MOVE® er en træningsform, der kombinerer elementer fra Bodyflow, Pilates, Yoga og Calisthenics. Konceptet er udviklet af bevægelses specialister, der beskæftiger sig med bindevævets mange muligheder. Timen er sammensat af øvelser, der udføres i flow-serier, der udfordrer din motorik, balance og styrke. SOMA MOVE ® giver dig en oplevelse af at træde ind i et intenst fokus, hvor kroppen bare ”gør” og sveden pibler frem. Efter timen har du en fornemmelse af øget mobilitet, varme og en stærkere krop.

Button label

PWR 8

Body Balance

BODYBALANCE® forener øvelser fra yoga, pilates og tai chi, og øvelserne udføres til musik. BODYBALANCE® er en del af "Les Mills"-konceptet. Holdet er for dig, der ønsker at øge kropsbevidstheden, styrke krop og sind fra inderst til yderst, reducere stress og løsne spændinger. BODYBALANCE® kombinerer østens mystik med den nyeste viden om træning fra Vesten. Holdet er opbygget omkring øvelser for smidighed, balance og styrke, med fokus på åndedræt, indre ro og harmoni.

Button label

PWR 8

Personlig Træning

Vil du have mere ud af din træning? Så er personlig træning måske noget for dig!

Vores trænerteam er veluddannet og har mange års personlig erfaring. Derfor er vi i stand til at hjælpe vidt forskellige klienter med forskellige ønsker og behov. Er du interesseret i at tabe dig – eller i at blive større og stærkere? Vil du gerne være smidig og atletisk – eller ønsker du ganske enkelt mere energi, en sundere livsstil og følelsen af at være sund og stærk? 

I PWR.8 Studio lægger vi frem for alt vægt på det personlige i personlig træning. En personlig træner er ikke bare én, du mødes med i et center et par gange om ugen. En personlig træner er en person, der støtter dig i at nå dine mål, planlægger din træning ud fra dit liv, dine forudsætninger og dine behov. En personlig træner er én, du hele tiden kan kontakte – og som konstant følger din specifikke udvikling.

Er du interesseret i personlig træning, så kontakt os for en nærmere samtale, så vi kan finde den træner, der passer bedst til dig.

Button label