OM OS

PWR.8 Studio tilbyder positive fællesskaber med træning for alle, der ønsker at holde kroppen sund og stærk hele livet.

Bliv en endnu gladere, stærkere og sundere version af dig selv.

Hos PWR.8 Studio skaber vi uformelle, aktive rum med mange forskellige træningsformer, som står godt alene, men som bliver endnu bedre af at blive kombineret. Variation i træning er nøglen til en sund og stærk krop i balance. Vi er nysgerrige i forhold til nye træningsformer og ny viden og forfiner løbende vores tilbud, så du er sikret den bedste træning til dig og dine behov. Vores fokus er på funktionel styrke- og konditionstræning og mobilitetstræning med elementer af vejrtrækningsøvelser og mindfulness. 

Vi tilbyder også personlig træning til dig, der ønsker et individuelt tilrettelagt forløb efter lige præcis dine behov. Hvis du ønsker at give dig selv et positivt boost af energi og selvforkælelse, så tilbyder vi forskellige typer af Bootcamps og Retreats på udvalgte destinationer rundt i verden, fra Mallorca til Schweiz. Her kan du kombinere træning, sund mad og afslapning i et positivt fællesskab. 

Vi har skabt PWR.8 Studio som det positive træningsfællesskab, vi selv savnede. Hvor der er nærvær og træning i høj kvalitet med de bedst uddannede instruktører. Vores største ambition er at sikre, at du får det optimale ud af din træning og bliver uddannet i at lære din krop bedre at kende. Vi er inspireret af den danske foreningskultur, hvor vi oprigtigt går op i hinandens ve og vel, og hvor vi har det sjovt sammen. Vi har alle ansvaret for vores egen krop, men hos PWR.8 Studio ved vi, at det er langt sjovere at være sund, når vi er flere om det og alle er inviteret uanset alder, køn, niveau eller ambitioner.  


Stiftere, ejere og instruktører i PWR.8 Studio 
Jan Svensson & Tor Andersen

Gun-Britt Zeller er en del af PWR.8 Studio

 

Frisør Gun-Britt startede med at træne i PWR.8 Studio og har siden investeret i virksomheden. Gun-britt har rundet 73 år og arbejder hver dag i sin frisørsalon med sit dedikerede team. Gun-Britt holder sig aktiv hver dag og du vil ofte møde hende i træningstøj i vores studier, med sved på panden. 

 

“Jeg mærkede straks Tor & Jan´s store kærlighed til at skabe positive og aktive oplevelser for andre mennesker. Jeg fandt selv glæden ved at træne sammen med andre og derfor føltes det meget rigtigt at springe med på dette sundheds- og glædeseventyr”.

Træning er for mange noget, der bare skal overstås, men vi vil gerne hæve barren, så du efter en træning hos PWR.8 Studio går lidt lykkeligere herfra - gerne lidt forpustet og med kroppen fyldt med god energi og velvære. Som bonus skulle du gerne sove bedre om natten og komme et skridt tættere på at leve et sundere og længere liv. Det er aldrig for sent at starte, og vi vil gøre vores bedste for, at du ikke stopper igen.

Vi glæder os til, at du bliver en del af PWR.8 Studio.