PWR.8 MOM&BABY x HONEY BOOTCAMP

8 Ugers Bootcamp 

I samarbejde med universet ´To The Moon Honey´ som fokuserer på moderskab, mental sundhed og selvomsorg, er vi glade for at kunne invitere dig med på vores næste MOM&BABY bootcamp.

 Udover den ugentlige træning hvor du kan sætte dig selv i fokus med enten reformer eller styrketræning, får du nemlig også en HONEY Cleanser til en værdi af kr. 300,.

 Vi er vilde med produkterne fra HONEY da de er en serie af rene hudplejeprodukter, designet til at blive brugt i alle livets faser. Men især fra det øjeblik du overvejer at blive mor, under fertilitetsbehandling, gennem graviditet og amning til perioden hvor du går ind i den hormonelle omvæltning efter fødslen og har en krop med stort behov for egenomsorg. Genopbyg muskulaturen i din core og styrk resten af din krop, så du bliver en endnu bedre version af dig selv i vores studier på enten Østerbro eller Frederiksberg.

Reformer 

Skal du i gang med træning igen efter fødslen på en skånsom og effektiv måde, så er PWR.8 MOM&BABY Reformer noget for dig. Du har din baby med til træning, og vi tager højde for, at det skal være rart for alle. Du kan både komme alene med babyen eller invitere din mødre gruppe eller en veninde med.

Burn

Er din baby begyndt at kravle så det kan være svært at holde styr på baby mens du træner i reformeren, eller har du allerede deltaget på et reformer hold og vil gerne fortsætte din træning eller ønsker du bare endnu mere eller hårdere træning i form af styrke- og konditionstræning, så er vores Burn hold noget for dig. Her træner vi med vægte og funktionelle øvelser med egen kropsvægt med og uden baby i armene. 

På begge bootcamps anbefaler vi, at du først starter efter 8 ugers tjek hos egen læge.

Sådan kommer du med:


Tid & sted: Du kan finde bootcamps på både Østerbro og Frederiksberg, formiddage de fleste dage i løbet af ugen. 

Priser: 
Kr. 1.400 kr. pr. 8 ugers bootcamp med 1 ugentlig træning.

 SE DATOER OG TILMELD DIG HER