1 af 5

Indhold, der kan skjules

PWR.8 BORNHOLMER RETREAT

Bornholm er en fantastisk Ø, med den smukkeste varierede natur. PWR.8 Bornholmer Retreat, er 4 dage på den smukke granit Ø med varieret træning i naturen i og omkring den Nordbornholmske by Allinge. Vi bor i den smukke nyrenoverede og indrettede Villa Sonja. 

PROGRAM

RETERAT INFORMATION

Efter kun ganske kort transporttid fra København, lander du på den smukke Ø i granit midt i Østersøen, hvor du aktivt kan tage en pause fra storbyens puls og de mange indtryk du og din hjerne dagligt skal bearbejde. 

Vi har sammensat et varieret program med både gåture, intense og rolige træningssessioner, både inde og ude. Vi vil udfordre dig til at lade tankerne vandre, trække vejret og tage en pause fra dit daglige liv. Lad den smukke Ø indtage din krop og dit sind og lad naturen og den friske havluft fylde din krop med energi, glæde og overskud. 

PWR.8 Bornholmer Retreat er eksklusivt for kun 14 gæster og vi bor på smukke Villa Sonja midt i Alllinge.  Her er plads til kun 14 personer i delt dobbelt værelse (nb! Med delte badeværelser). 

I løbet af retreatet vil du både spise på lokale restauranter, samt på Villa Sonja, hvor vi får leveret mad fra bl.a. Groland, Lucis m.fl. som går op i at bruge Øens lokale ressourcer. I Villa Sonja bor vi uden personale, så dine instruktører vil stå for klargøring af måltiderne, med udgangspunktet i at fællesskabet får tingene til at glide.

DATO

FORÅR: 25.-28. April (UDSOLGT) & 26.-29. September 2024

PRIS

Pris: Kr. 6.500,- incl. alle måltider. Til måltiderne serveres vand, juice, kaffe og thé, ønskes andre drikkevarer eller menuer på restaurantbesøg, afregnes det separat. Retreatet er som udgangspunkt alkoholfrit, men livet handler om balance, så lørdag aften er der muligt for lidt vin til maden. 

Depositum kr. 2.500,- betales ved bestilling, restbeløb afregnes 4 uger før afgang (depositum refunderes ikke ved evt. annullering af rejsen og rejsen er ikke dækket af Rejsegarantifonden).

Eksklusiv: Transport til/fra Bornholm (Villa Sonja).  

Tilmelding: Ønsker du at deltage på et af vores retreats, beder vi dig udfylde vores kontaktformular.

Forbehold for ændringer