1 af 5

Indhold, der kan skjules

PWR.8 MALLORCA RETREAT

På vores MALLORCA RETREAT får du 5 dage med ro, varieret træning, vegetarisk/vegansk kost og masser af positivitet. På turen nulstiller vi hovedet og genfinder balancen på begge ben. Programmet byder både på yoga, pilates, dans og funktionel muskeltræning. Hver dag er der tid til ro, afslapning og fordybelse, og du kan booke massage- og spabehandlinger hos dygtige, lokale terapeuter.

Lokation

Vi afholder turen på det smukke boutique hotel Cal Reiet i den lille middelalderby Santanyi på Mallorca med 15 smukt indrettede værelser. Vi har afholdt escapes på Cal Reiet igennem flere år siden deres åbning. Cal Reiet er kendt for sit fantastiske køkken, smukke faciliteter og det er som tiden står stille på Cal Reiet.

Sådan kommer du med:

PWR.8 Mallorca Escape er er for alle niveauer - fra nybegyndere til erfarne, og du kan tage afsted alene, med en veninde eller hele familien. Minimumsalder er 16 år. Der er begrænset antal pladser. 

Ønsker du at deltage på et af vores retreats, beder vi dig udfylde vores kontaktformular.

Datoer

Retreat 2024:

  • 8-12. maj (UDSOLGT)
  • 10-14. september (UDSOLGT)

Mallorca 2025

  • April: 26/04-30/04
  • Maj 21/05-25/05
  • September: 27/09-01/10

Priser

 kr. 12.000 kr. pr. person i dobbeltværelse (enkeltværelse koster 3.000 kr i tillæg – begrænset antal).

Inkluderet i prisen er fire overnatninger på luksushotel, vegetarisk/vegansk gourmet menu tre gange om dagen (buffet) inkl. drikkevarer (juice, smoothies, kaffe, te – øvrige afregnes med hotellet). 2-4 daglige træningslektioner. 

Det med småt

Transport og eventuelle massage- og spabehandlinger er ikke inkluderet i prisen.
Ved booking betaler du 3.000 kr. i depositum, og restbeløbet afregnes tre måneder før afrejse. Ved annullering senere end tre måneder før afrejse, refunderes depositum ikke. Efter fuld betaling er det ikke muligt at annullere opholdet.

Det er deltagernes eget ansvar at sikre sig mod uheld, tyveri etc på forsvarlig vis, og i tilfælde af uheld, der kræver hjemtransport, er det deltagerens egen forsikring, der skal dække dette.